Blog

Print Cheese ook Down Under in het nieuws

Een leuke verrassing; ABC radio Australia belde met Print Cheese voor een interview. Ook in Australie kampen boeren met een lage melkprijs, als melkveehouder kun je prima op zoek naar een alternatieve markt om je product meerwaarde te geven. Wie weet kan Print Cheese een inspirerend voorbeeld zijn voor de Australische melkveehouder.

Klik hier voor het artikel wat online verscheen op de website van het radio station.

 

Print Cheese op food film festival van Fontys Hogeschool Venlo

Op 12 mei jl kwam een filmploeg met twee studenten van Fontys Hogeschool naar Brummen. Print Cheese werd op locatie geinterviewd en gefilmd. Deze tweede jaars studenten hadden een opdracht om binnen het thema Food een film te ontwikkelen. Deze studenten zetten het 3D foodprinten als toekomstig keukenapparaat op de kaart. De filmmaker was erg streng, stap voor stap het gehele proces in beeld brengen met een uitgebreide uitleg. De twee Duitse studenten waren erg aardig. Een gezellig middag, wel hard werken hoor voor 5 minuten film. Goed gedaan! Klik hier om de film te bekijken.

Print Cheese in de Stentor

Print Cheese is geinterviewd door de Stentor. Veel leuke reactie ontvangen. Kaas uit een 3D machine. Het ziet er mooi uit en is nog lekker ook [natuurlijk, smaak staat hier voorop]

IMG 5118 2

Op de voorpagina vermeld, regio Zutphen.

IMG 5120 2

Innovatie op de Keukentafel: kaas uit de printer

Vrijdag 6 mei was Print Cheese tussen alle hectiek van Giro d Italia ook te zien bij Omroep Gelderland op de televisie en in de radio uitzending. Thuis gefilmd in de keuken legt Michaela van Leeuwen uit dat iedere kaas weer een uitdaging is om de juiste receptuur te ontdekking zodat de kaas zich goed laat printen. Als de vicositeit hoog is wordt het printen lastiger. Een toe hoog waterpercentage maakt het printen moeilijker.

Hieronder het bericht op de website van Omroep Gelderland. Het filmpje wordt later nog aan deze website toegevoegd.

Omroep GLD

Omroep GLD 2

Print Cheese bij Dairy reporter.com

Tijdens de 3D foodprinting conference werd Print Cheese ook geinterviewd door Dairyreporter.com.

Klik hier voor het artikel met filmpje